Uvjeti kupnje

Kako naručiti? 

Naručiti možete slijedeći proces na našem webshopu koji je u potpunosti vođen i vrlo jednostavan. Pretražite proizvode i odabrane stavite u košaricu te slijedite upute za upis podataka, odabir dostave i plaćanja. Možete se registrirati kako biste olakšali buduće narudžbe ili naručivati bez prijave kao gost. U tom slučaju svaki put ćete ponovno upisivati potrebne podatke za narudžbu. 

Ukoliko želite naručiti personalizirani proizvod ili niste sigurni što odabrati preporučujemo da nam se javite preko okvira za razgovor u donjem desnom kutu naše stranice ili na naš e-mail info@lineasacra.hr. 

Načini plaćanja 

Nudimo dvije vrste plaćanja:  

  1. Uplata na račun koju možete izvršiti preko Internet bankarstva ili opće uplatnice u banci ili pošti. Upute za uplatu dobit ćete na e-mail nakon završetka procesa naručivanja. 
  1. Plaćanje pouzećem - naš dostavni partner DPD nudi plaćanje pouzećem u gotovini kuriru pri preuzimanju narudžbe ili karticama (jednokratno i na rate) na njihovim stranicama prije određenog vremena dostave. Napominjemo da DPD u obje opcije zaračunava troškove obrade. 

Dostava 

Dostavu naših paketa vrši DPD u roku od jednog do dva radna dana.  

Ako ste odabrali opciju plaćanja uplata na račun, Vaš paket se šalje sljedeći radni dan po evidenciji uplate na našem računu. Ako ste odabrali opciju plaćanja pouzećem, otprema se vrši sljedeći radni dan po narudžbi. 

Ukoliko ste odabrali proizvod koji nije gotov ili ste naručili personalizaciju i/ili izmjene, nakon narudžbe slijedi 7 radnih dana za izradu te sljedeći radni dan otpremamo narudžbu.

Cijena dostave je 25 kn za sve adrese u Hrvatskoj osim otoka za koje se obračunava dodatni trošak.

Povrat 

Kao kupac imate pravo bez navođenja razloga povući se iz ugovora o kupnji. Rok istječe 14 dana od dana kada ste primili prvi komad robe (paket) ili ga je umjesto Vas primila treća osoba koja nije prijevoznik (koju je u tu svrhu odredio kupac). U slučaju povrata, snosite troškove dostave paketa natrag u Lineu Sacru. 

Cjelokupni iznos otkazane narudžbe bit će vraćen na Vaš račun u roku od tri radna dana po povratu robe na našu adresu.

Pravo povrata se ne odnosi na posebno naručene artikle ili personalizirane artikle.

Ako niste zadovoljni naručenim proizvodom, molimo Vas da nam se javite na e-mail s reklamacijom kako realizirali povrat, zamjenu ili ispravak.