Tko smo i kako je nastala Linea Sacra?

Tata, mama i osmero male i velike djece koji zajedno koračaju prema Bogu. 

Naša obitelj je, kao i tvoja, sastavljena od ljudi grešnika koji svaki dan padaju, ali se trude i svaki dan ustajati. Nastojimo jedni drugima dati ruku da lakše ustajemo iako često budemo i kamen spoticanja. Bog nas je jedne drugima dao da možemo rasti i napredovati, ne ostati isti. To uvijek uključuje izazove. 

Linea Sacra je projekt izrastao iz naših obiteljskih aktivnosti. Želimo širiti dalje ono što smo Božjom milošću primili. U ovih 20 godina rasta naše obitelji naučili smo da je sve što imamo dar od Boga, da je život pun čuda, da Bog daruje u izobilju, da je Crkva kolijevka milosti i života i najvažnije: da nas Bog neizmjerno ljubi. Za nas to nisu naučene formulacije nego opipljivo iskustvo. Želimo da i tvoja obitelj živi radost i mir koje daje život u ritmu otkucaja srca Crkve.

Obitelj je za nas na prvom mjestu. Nadamo se da ćeš imati razumijevanja kad budemo sporiji nego što očekuješ. Uvijek ćemo dati sve od sebe da budemo što brži i što bolji.

Svi proizvodi su rad svih naših ruku i ručica. U svaki proizvod koji pripremamo utkana je sveta linija molitve i ljubavi. Želimo da Vam budu pomoć i blagoslov na putu vjere.